Brojač posjeta
21519
Anketa
Koliko su glupe ove ankete?

Blog
ponedjeljak, rujan 10, 2007

Jučer sam bio malo nervozan razmišljajući o tome kak moram sutra na faks a i o tome kak je život sjeban, te o ženama. Standard. Mislio sam se malo olakšat desnicom ali kuća je bila puna pa nikako da nađem svog mira. Na kraju sam otišao u šekret ali me čopilo sranje pa nakon toga nisam više tamo mogao disat a kamoli meditirat. Sranje je to sranje.

 

Uglavnom , ovaj glupi uvod je da vas otjera sa ovog bloga i da ne dolazit tražit ništa pametno. Za one uporne ipak pokoja mudra.

Čitao sam u nekom časopisu da Silmarilion ( Tolkienovo djelo) ima neke poveznice sa filozofijama o postanku svemira. Pošto sam knjigu već imao prilike listati odlučio sam je se primiti,a  kako sam u zadnje vrijeme vrlo ''open minded'' jer je religija ''sooo last week'' zbilja sam se iznenadio. Zadnji puta kada sam to listao bio sam balav i drkao 5 puta na dan i nisam ništa shvaćao kaj je on htio s tim svojim pjesmama reć, ali danas više nisam balav ( ste skužili da još flaksam?) kužim ipak što je htio reći. To je djelo faskat napredno za svoje vrijeme ako uzmemo da je pisano pred 40 godina ( nastajalo bolje reći). Vrlo poučno sve u svemu, pa ako imate vremena prolistajte.

 

A kada pročitate mudrolije bacite oko na klik.hr - djevojka dana pa recite jesu oni normalni. Te trebe su ružne ko đavo a umjetne ko boca od Koka-Kole .  Al za utjehu nađu dobre papparazzi slike pa nekako pređeš preko svega.

 

Idem na kapuČino i kremšnite kod frenda da proćaskamo o novoj konobarici u bircu kraj faksa. A vi ako ste došli do ove rečenice budite mi pozdravljeni i jedna poslastica tj. hint : odite na youtube i upišite sexyback from croatia- kao nagradu youtube vam izbaci najvećeg geja u Hrvatskoj nakon dive iz Big Brothera. Njegov fan club je već u pripremi. Hehe. Aj bok.

 

Jodl
urbantempo @ 17:29 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.