Brojač posjeta
21519
Anketa
Koliko su glupe ove ankete?

Blog
subota, prosinac 1, 2007

    Dakle, fetiši su zanimljiva stvar. Relativna stvar rekli bi smo. To su sitnice koje se sviđaju pojedinim ljudima a drugi ljudi ih smatraju nenormalnim, neprihvatljivim, uncool, odvratnim i slično. U poplavi narodnjak fetiša i ''imam debele noge i volim tajice'' fetiša ja se skoro pa ne ističem.

            Naime moj fetiš je ,između ostalog,čišćenje uha. Sa štapićem naravno. Iako je ova verzija tog fetiša skoro pa zaobišla ovaj dio Zemljine elipsoide pod nagibom koju zovemo kugla,u ovom podneblju dolazi u odvratnim varijacijama na temu kao što su ''s malim prstom'', ''s ključevima od auta'', ''sa kemijskom'' itd. Naime, razlog zašto je to moj fetiš ni sam ne znam. Jel zato što hoću minimalnu smetnju između mene i muzike? Jel zato što volim donosit zaradu proizvođačima štapića? (to vjerojatno nije jer sam škrt) Jel zbog osjećaja pripadnosti svijetu s čistim ušima? Ili je zbog orgazmičkog osjećaja škakljanja koje prouzrokuje? Možda je zbog svega a možda je jednostavno greška onog ko me genetički kreirao ( u fazi sam čitanja Denikena).

            Nema tog jutra kad ja, nakon što istuširam to telo, ne očistim uši. Nekad nemam vremena pa jednostavno prikratim kombinirajući to i jutarnje p(s)ranje. Puno je filmova imalo čast gledati mene kako ih gledam sa malim štapićem zapiknutim u glavu. Puno je misli dobro pretumbano s mojim malim prijateljem. Ponekad sam bogohulio pa sam sa štapićem za uho čistio gitaru ali samo zato jer i s njom pričam pa da me bolje čuje. Sve u svemu jedna stvar koja je neizbježna u mom životu i svaka koja me oće za muža, zeta, baku, oca, gay prijatelja s kojim se može mazit mora znati tu sitnicu. Eto toliko…

 


 

Aj ne serite nije tak strašno. Mogao sam imat fetiš jedenja govana kao većina u ovoj državi.

 

Jodl.

urbantempo @ 00:23 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.