Brojač posjeta
21519
Anketa
Koliko su glupe ove ankete?

Blog
ponedjeljak, veljača 11, 2008

Čovjek je davnih dana čuo kako nešto pucketa i svijetli u grmu i probao pipat to (pipanje-posebna urođena odlika homosapiensa). Naravno speko se ko janje pa su ga ostali odnijeli u špilju da ga pokopaju, pojedu ili s njime namame mamuta ili štogod jestivo a krznato. Mnogi ni tada nisu imali para za bundu, a mamuta i ekipu su pikali samo oni s mudima ko kokosima, pa je većini bilo zima ko jarcima na buri u toj špilji. Međutim kada su dovukli tog spaljenog u špilju nekako su se osjećali toplije kraj njega. Tako su svako malo nekog nahuškali da ode vidjet kaj to svijetli u grmu pa se grijali na njemu neko vrijeme. Jednog dana se pojavio znanstvenik i uzeo malo vatre na kolac i donio u špilju. Postao je vrlo slavan, imao tri afere sa poglavičinom ženom, te još par heroina i jednu preboljenu ovisnost o otrovnim gljivama.

Dakle, čovjek je jako cijenio to što mu je tur, guzica, dupe,ud za sjedenje, homospolni ud na toplome i da ne mora više izmišljat ženi razloge zbog kojih ne ide u lov na mamuta pa je tetošio čovjeka koji ga je toga riješio. Kasnije je naravno ženama išlo na jetra da je đubre non stop u špilji  pa je ipak morao po bundu ali o tome drugom zgodom.

Prošlo je milijun godina od te zgode i čovjek je izmislio tramvaj. 1807 u Londonu. Tada je tramvaj bio orijentiran na one koji su imali dovoljno muda da se rode u pravoj obitelji i imaju para za bundu. Siromašna stoka se tak svugdje smrzavala pa šta ne bi i u tramvaju. Međutim prošlo je 200 godina od toga i netko se izborio za nekakva prava siromašne stoke. Nisu im dali bunde ali ajde neka se ugradi grijanje u prijevoz pa neka se voze pijani u njemu cijele noći. Čuvši to jedan sirotan sa školom iz Češke sastavio je tramvaj koji će zauvijek promijeniti turove Zagrepčana. Sva sreća pa je režim bio takav da se to u Češkoj i kupovalo. Zagreb je dobio tramvaje sa grijanjem sjedalice. Sada je svatko tko je onako promrzo vani bez bunde i mrtve životinje oko vrata mogao sjesti u tramvaj i samo se voziti. Nekad je znalo zapeć koliko kurbla ali neka. Ne bi se digo da jurimo u krater. A tek kad izgubiš kuću na kocki i napiješ se ko svinja pa se zajedno s torbom, koja smrdi jače od tebe, uvališ u 34-ku pa te ujutro peče i kralježnica. Divota . Ne znam tko si, siroti Češe sa školom o tramvajima, ali ljubim te u dupe i  nadam se da je tvoj grijoguz barem nominiran bio za Nobela ako ga već nije osvojio.

Tvoj zauvijek,  D

 

urbantempo @ 03:10 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.