Brojač posjeta
21519
Anketa
Koliko su glupe ove ankete?

Blog
utorak, svibanj 8, 2007

Sigurno ste masu puta u knjižari naletili na knjigu (top sale) koja je seksualne tematike.  «Neka susjedi čuju», «Svršimo zajedno, pa opet» i slične. Naslovi su razni. Međutim nijednom ne promakne spomenut Kamasutru jer to je riječ koja će prodat i knjigu o djubrivu. Jer kao Kamasutra je svjetska baština i baš je in.

Ustvari te knjige ne da nemaju veze sa Kamasutrom nego ne bi trebale imat veze sa nikim ko nije čuvao ovce na Dinari do svoje 20. 


Stara je jednom imala doma neku knjigu baš o pravoj Kamasutri i otkada sam vidio tu knjigu ne da nemrem podnijet kad neko spomene tu riječ nego se odma poserem kroz nogavicu.

Ako samo spomenem da je seks da malodobnom djecom najčišća stvar u kamasutri i da koja životinja pod jajima nije greda skužit ćete me o čem zborim. Utješna stvar među svim tim sranjem je da su homoseksualni odnosi bili samo među ženama. Dakle i prije su znali da u guzicu boli i nije fino vidit dva brkata momka u akciji (kakvi su bili Indijci). Ajd bar nešto.


Fora je i to da to uopće nije bila knjiga, jer  ko bi bio tak nepraktičan  pa ide o tom pisat knjigu osim nas danas. Oni su fino iskiparili odma poze na hram (pogledati priložene fotke) pa da možeš probat poslije nedjeljne mise.

Zabrijte danas da dodjete na misu pa vam svećenik veli da mu date lovu za restauraciju katedrale jer je kipu na desnom tornju od kiše opala kara. 


Dok zamišljate Bozanića u toj ulozi uživajte u slikama


 ..." Pa di je ta leća u kurac?"... -" Pa tu evo lijevo od desnog ovog.."


..nije ni Dumbo što je nekad bio...


...sad vidimo da nije samo Dumbo kriv


... da ovak izgleda aerobik danas i ja bi išao (ko nadje sve noge pet kuna)

Eto toliko...do slijedećeg puta na žici ostanite mi lijepi i perverzni i samo dalje kvantitetom do kvalitete.

Jodl.urbantempo @ 23:25 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.