Brojač posjeta
21519
Anketa
Koliko su glupe ove ankete?

Blog
četvrtak, listopad 4, 2007

Slučajno mi je Bloger.hr jedna od destinacija na koje zazujim. Bože, ne znam zašto.Kada na blef  gađam neki članak toliko često naletim na dobar da se to može usporediti sa suhim drenom i cijeđenjem vode. O tome bi, na primjer, više znao moj dragi prijatelj profesor doktor elektrotehnike ''cenzura imena'', koji bi se tako uvijek volio slatko našaliti sa studentima bolonjskog procesa a i šire. Mislio je dakako na ljude suhih u području svega njemu svetoga. Tako je on meni bacio bubu u uho a ja ju bacam dalje. Možda ''suhi dren'' dosegne popularnost neke vrlo česte pošalice tipa ''malo morgen'' i tak dalje. Uglavnom, htjedoh spomenuti da je vrijeme za neki pametan post, sa geekovsko-injžereskim primjesama i jednim životnim primjerom. Poticaj je jubilarnih 5000 pogleda na ovaj mulj od bloga u koji ja kakam a nečesto obrišem guzicu nakon toga.

Uviđajem u posjećenost htio sam bubnut gore google ad sense ne bi li , bože moj, kakva lova docurila u džep. I on je nešto tipa suhoh drena. Međutim, na neki način su oni u tekstovima našli dozu eksplicitnog korištenja vulgarizama i slično pa ništa od toga. Opet ću morat bogate žene pristojnog izgleda trpat po njihovim vilama. A baš kad sam mislio da mi je dojadilo.

Dakle, geekovsko-inžerenjski dio teksta:

 

Otišao sam na pivu i palačinke do kolege inženjera zrakoplovstva i umalo se usro (pardon na riječniku) u gaće od miješanja te dvije supstance. Međutim, između jela i sranja provukla se jedna tema razumljiva samo onima koji znaju riješit dvije -tri 'zmijice' u jednadžbi. Riječ je o energiji valova. Ona ovisi o kvadratima amplitude (tj. jakoći vala) i njegove frekvencije ( broja ponavljanja u sekudni). Kako znamo da i sva mehanička energija kad-tad pređe u toplinsku preko trenja usudili smo se konstatirati slijedeće: kada se mi glasamo (recimo pokušamo otpjevati Child in time) proizvodimo mehaničke valove koji udaraju u bubnjić i tako čujemo to kaj se neko drači na sav glas ko noj jeban od strane drugog homoseksualnog noja. Zatim smo se pitali.

Pitanje: Koliko se mi moramo jako (amplituda) i koliko visoko (frekvencija) derat da trenje tog vala o zrak (u kojem je trenje mizerno) uzrokuje toplinu takvu da se onaj kraj tebe oznoji?

 

Nakon dugo promišljanja, shvatili smo da je to nemoguće, ali samo u sferi valova. Drugi način je nekome reći da ste ga homoseksualno maltretirali onu večer kad se zgazio ko đubre i on će se zasigurno oznojiti od muke ispitujući istinitost te izjave. Dakle, sljedeće što znanost treba proučiti je muka. Jer bez muke nema nauke. A ni znoja.

 

Kraj teksta (kliknite back…gore ona strelica):

 

Jodl.

urbantempo @ 00:12 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.